Dag 3 - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van Lidy Wittmarschen - WaarBenJij.nu Dag 3 - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van Lidy Wittmarschen - WaarBenJij.nu

Dag 3

Door: Henk en Lidy

Blijf op de hoogte en volg Lidy

10 December 2011 | Griekenland, Kérkyra

Hallo allemaal, Bedankt voor alle reacties en we genieten ook namens jullie allemaal.
Nadat wij jullie gisteren geschreven hebben, zijn we Dubrovnik ingegaan. Mooie oude stad met veel bezienswaardigheden, waaronder een beeldschoon haventje en ook hier hebben ze Christmas fair. Leuk hoor met allerlei zelfgemaakte spulletjes. Terug naar het schip en weer heerlijk wezen dineren. Het leuke is dat je kunt kiezen uit of een tafel voor 2 (moet je meestel 10 a 20 min. wachten) of aanschuiven bij anderen. Wat is nu een leukere manier om andere mensen te leren kennen. We hebben al met Canadezen, Engelsen, Californiers en andere Amerikanen gesproken. Heel erg gezellig. Daarna bij een karaokeshow gezeten, nou dat was lachen natuurlijk. Heerlijke cocktail en toen pitten. Om 05.30 uur schrok ik me dood van de telefoon, die meldde dat de tijd een uur vooruit was gegaan. We waren toen ter hoogte van Albanie. Verder rustige zee. Je merkt in die "flat" haast niet dat je vaart. Om 07.30 uur eruit, we lagen toen al aan de kade van Corfu. Het is hier erg bewolkt, miezert af en toe, maar het is niet koud. Met een busje naar de stad en een internetcafe gezocht. Op het schip is internetten erg duur. 55 dollar voor 100 min. Nou je zit er zo 35 min. aan. Hier koste het 2 drankjes voor 30 min. Scheelt weer. Direct gaan we Corfu verder onveilig maken en daarna uitrusten. Vanavond moeten we in vol ornaat aan het diner aantreden. Leuk hoor!! Daar vertellen we morgen meer over als we op Malta zijn.

• 10 December 2011 - 11:36

Ria En Ton:

Hallo luitjes,fijn dat alles zo voorspoedig loopt,dat het niet zo warm is,is niet zo erg jij wordt toch wel donkerbruin.Niet teveel eten want je weet wat je straks weer te wachten staat.Wij genieten van jullie belevenissen.kus je zus

• 10 December 2011 - 11:36

Ria En Ton:

• 10 December 2011 - 13:01

Daan En Mirthe:

hallo oma en opa is het leuk op de cruise ???????//
    mirthe en ik hadden wel mee willen gaan we zijn namelijk erg goed in karaoke!
    mirthe vraagt of je er maandag bent want ze heeft zin in knakworstjes op brood!!!!!!!!!!!!!!
    de groeten van daniel en mirthe XD

• 10 December 2011 - 13:01

Daan En Mirthe:

hallo oma en opa is het leuk op de cruise ???????//
    mirthe en ik hadden wel mee willen gaan we zijn namelijk erg goed in karaoke!
    de groeten van daniel en mirthe XD

• 10 December 2011 - 13:04

Ina:

ha ha leuk allemaal hoor , en och in volle ornaat aan het diner, is toch zo gepiept lidy > een vijge blaadje voor , en henk een olifanteslurf er om heen klaar voor het diner. lol veel plezier kanjers . dikke knuffel van ons .xxxxxxxxxxxxxxxxx

• 10 December 2011 - 13:08

Milan:

hoi oma en opa heb je het leuk.
    heb je fil plesier?
    ik mis juli
    xxx milan

• 10 December 2011 - 14:01

Truus Kooijman:

Henk en Lidy,
    Wat maken jullie een leuke reis dat is voor 100% genieten. En natuurlijk gezellig met andere mensen aan tafel een gezellige babbel is altijd leuk.
    Ik denk dat jullie inmiddels al op Malta zijn maar dat lees ik wel weer.
    Heel veel plezier en de groeten van Truus Kooijman

• 10 December 2011 - 19:30

Marry.:

Leuk om te lezen dat jullie zo genieten.
    t was toch wel een schone onderflap van Henkie?
    net bij Peet en Leel gegeten,Toon was met Lisa schaatsen.
    Genieten jullie er nog maar lekker van,jullie verdienen het.
    groetjes Ton en Marry

• 11 December 2011 - 10:16

Ans:

Dat klinkt allemaal hartstikke goed!
    Fijn dat jullie je zo opofferen om die reis te maken, het zal niet meevallen ;-).

Heel veel plezier nog!!
    Veel liefs
    Ans

• 11 December 2011 - 17:51

Yolanda Jill:

klinkt super leuk !
    heb gehoord dat je goed geslaagd was op schiphol lekker

hebben jullie ook gezongen ?
    met de karaoke

nou nog heel veel plezier en een dikke x yolanda rob donna en jill