Tweede Kerstdag
Door: Henk en Lidy
Blijf op de hoogte en volg Lidy
26 December 2011 | Brazilië, São Paulo
Dit was onze laatste mail vanuit Brazilie en thuis zullen we nog een afsluiter maken met wat foto s (als het lukt).
Tot in Nederland.
27 December 2011 - 08:40
Ina:
goede morgen henk en lidy, geniet nog maar ff van je vakantie , want over 2dagen zit je weer in de werkelijkheid, hey kanjers hele goed vlucht terug , een behouden thuis komst, hier is het een beetje miezerig, maar net zo warm als in july lol , het scheeld 2 gr , we hadden in july wel eens 13 gr , nu in december is het hier 11gr, het is hier gewoon zacht , je ziet sommige bomen alweer uit lopen , dat is heel bizar hoor , maar goed nog een paar uurtjes en je voeld en ziet het zelf weer , goede reisdikke knuf en kus vanuit hilversum. -
27 December 2011 - 12:40
Ton En Ria:
Hoi luitjes,Ik denk dat jullie doodop thuiskomen.Maar wel met een voldaan gevoel zoveel prachtige dingen gezien.
Geniet van de laatste uurtjes.
Ria -
27 December 2011 - 12:51
Esther:
he mams en henk,
klinkt leuk allemaal.
volgens mij vermaken jullie je wel.
we hebben jullie nog proberen te bellen met kerst, wilde met het hele gezin merry cristmas voor jullie zingen maar helaas geen telefoon bereikbaar!!!
wij hebben gisteren een uitgebreid diner gemaakt voor jur zijn familie. de hele huiskamer verbouwd om een tafel voor 12 te kunnen maken maar het was erg gezellig en lekker.
nu alle troep ervan opruimen bleh
fijn dat jullie weer bijna thuis komen, heb zin julli weer te zien.
x en goede terugreis es x